19abrTot el diaFòrum de l’Oli d’Oliva Verge Extra 2024Jornada professional Marca territori i comercialització efectiva

Horari

Tot el dia (Divendres)

Detalls de l’esdeveniment

L’Ajuntament de Torrebesses impulsa el Fòrum de l’Oli d’Oliva Verge Extra 2024 amb la voluntat de convertir l’esdeveniment en punt de trobada per als i les professionals del sector a les comarques de Lleida. El Fòrum de l’Oli es celebrarà els dies 19 i 20 d’abril a Torrebesses i arrencarà amb una jornada professional dedicada a abordar la relació entre marca, territori i comercialització efectiva. Les temàtiques de l’àmbit tècnic del Fòrum s’han dissenyat a partir de les inquietuds i peticions de productors i productores del territori. El divendres 19 d’abril a partir de les 10h, la sala de convencions del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca acollirà la jornada professional amb les següents ponències:

  • Comunicació i comercialització de productes d’alta qualitat: marca, territori i sostenibilitat amb Nagore Uresandi Espinosa; directora i fundadora de IN2Destination Research.
  • Màrqueting emocional: què activa i perquè el desig de compra, amb Manel Pellisé Bellostas; expert en comercialització i neuro vendes.
  • Vendes, la vida de l’exportació: mercats consolidats i emergents. Requisits i legislació amb Ricard Purroy; expert en mercats exteriors, comercialització agroalimentària, docent de comerç internacional, transport i logística en Institut de Formació Professional.
  • Eines del programa Leader pel desenvolupament rural; amb Teresa Fuentes, gerent de l’Associació Leader Ponent.

Més

Inscripció i reserva

La participació en la jornada professional és gratuïta i les inscripcions estan ja obertes. Podeu formalitzar-la AQUÍ o a través del correu electrònic: forumoli@torrebesses.cat

Preu

Gratuït

Esdeveniments relacionats